Ενας χρόνος χωρίς τον Παντελίδη


Ηταν 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν η είδηση θανάτου διάσημου τραγουδιστή έκανε την Ελλάδα να παγώσει. Τις πρώτες ώρες μετά τον θάνατό του, τα ΜΜΕ μετέφεραν την είδηση χωρίς να αναφέρουν το όνομά του, αν και γνώριζαν από την αρχή ότι νεκρός ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Μόλις δύο μέρες νωρίτερα, ο Παντελίδης είχε γίνει θέμα σε όλα τα ΜΜΕ για το τραγούδι που είχε γράψει με τίτλο «θυμίζεις γκόμενα που ζει στα Κατεχόμενα». Πού να ήξεραν ότι δύο μέρες αργότερα όλοι θα έγραφαν για τον αιφνίδιο θάνατό του στα 33 χρόνια.

Η ειρωνεία είναι ότι μια μέρα μετά τον θάνατό του ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Και το τελευταίο του ποστ στο facebook ήταν η αφίσα της πρεμιέρας όπου έγραφε: «Πρεμιέρα πλησιάζει, κόλλησε το γκάζι» - που έδειχνε την ανυπομονησία του, αλλά από πολλούς μπορεί να ερμηνευτεί και ως... τραγική ειρωνεία.

Δείτε ξανά την τελευταία συνέντευξη του Παντελή Παντελίδη στην Κρήτη, στο MY TV και στην Κωνσταντίνα Παπαδόπουλου.Από το Blogger.