Σάκης Ρουβάς: Γι'αυτό κρύψαμε την εγκυμοσύνη της Κάτιας


Η εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη στο τέταρτο παιδί της, προκάλεσε έκπληξη και απορία, κυρίως για τον λόγο ότι κατάφεραν να το κρύψουν από τη δημοσιότητα.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποπ σταρ, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα του X-Factor, για την αποστολή του για την παράδοση και παραλαβή της Ολυμπιακής φλόγας τον Μάιο, αλλά και για το τέταρτο παιδί που έρχεται σύντομα στην οικογένεια.

Ερωτώμενος για ποιο λόγο έκρυψαν την εγκυμοσύνη τόσο μεγάλο διάστημα και πώς τα κατάφεραν τόνισε ότι αυτό έγινε επειδή η Κάτια ήθελε να αποφύγει το κυνηγητό με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους και την υπερέκεθεση.

Παράλληλα, τόνισε κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της κάνοντας λιγοστές εμφανίσεις, και φορώντας φαρδιά ρούχα. Αλλά βοήθησε και το γεγονός, ότι πήρε λίγα κιλά.

«Δεν πήρε πολλά κιλά η Κάτια, αλλα πήρε αυτά που έπρεπε...» είπε ο ευτυχισμένος πατέρας.

Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε πανευτυχής για το νέο μέλος που θα προστεθεί σύντομα στην οικογένειά τους και φυσικά τόνισε ότι δεν θα μεγάλωναν τόσο πολύ την οικογένειά τους αν η Κάτια δεν ήταν τόσο καλή μαμά, αφού ασχολείται η ίδια με το μεγάλωμα των παιδιών.

Οσο για το αν σκέφτονται να κάνουν και πέμπτο παιδί, η απάντηση ήταν κατηγορηματική: «Τώρα πια θα κλείσουμε» είπε χαμογελώντας.
Από το Blogger.