Κατερίνα Παράσχη: Το μοντέλο από τη Ζάκυνθο που κατέκτησε τον «Oscar de la Renta»


Η Κατερίνα Παράσχη, είναι από τη Ζάκυνθο και έχει καταφέρει σε σύντομο σχετικό διάστημα να κατακτήσει τις πασαρέλες του εξωτερικού. Πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στην τελευταία διαφήμιση γνωστής σοκολάτας και σε χρόνο μηδέν κατάφερε να μπει στο χώρο του modeling και να ξεχωρίσει.

Η 22χρονη Ζακυνθινιά συμμετείχε πριν λίγο καιρό στην επίδειξη μόδας του Oscar de la Renta, ενώ στη συνέχεια έγινε το κύριο πρόσωπο σε σποτάκια γνωστών εταιριών.«Μου αρέσει να υποδύομαι ρόλους και να παίρνω θέση μπροστά από την κάμερα μετρώντας τις δυνάμεις μου» ανέφερε η ίδια στο «Thema People» και πρόσθεσε: «Ίσως και για αυτόν τον λόγο όταν φέτος μου έγινε πρόταση να λάβω μέρος παρουσιάζοντας τη μόδα στην πρωινή εκπομπή του Mega την αποδέχτηκα με χαρά»

Ιδανικά η μελαχρινή καλλονή θέλει να ανοίξει και τους ορίζοντές της μένοντας για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό. Πάντως, το βάπτισμα του πυρός πήρε πέρσι, πηγαίνοντας για διακοπές στο Μαϊάμι. Εκεί τη σταμάτησε στον δρόμο μια σχεδιάστρια, τη ρώτησε αν είναι μοντέλο και της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια της εταιρίας beachwear Moan A Mer.

Από το Blogger.