Μύρωνας Στρατής: Οι νέες δηλώσεις για την Μαίρη Συνατσάκη


Δηλώσεις δίχως τέλος για τον Μύρωνα Στρατή. Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ" και όπως ήταν αναμενόμενο δεν απέφυγε να μιλήσει για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη.

«Η Μαίρη σίγουρα δεν είναι στην καθημερινότητά μου. Δεν γίνεται δύο άνθρωποι που έχουν χωρίσει να διατηρούν τόσο στενές επαφές. Το έχουμε δει βέβαια να συμβαίνει, αλλά δεν νομίζω ότι κανείς από τους δυο μας θα άντεχε κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως υπάρχει στη ζωή μου. Δεν είναι δυνατόν να ξεγράψεις έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ. Μπορεί να συμβεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι να συνέλθεις, να ορθοποδήσεις και να ξεπεράσεις τη σχέση. Όμως αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε και αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ».

Ο τραγουδιστής δείχνει να μην θέλει να ξεχάσει την σχέση του με την παρουσιάστρια και δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει τα συναισθήματά του για εκείνη. Όσο τώρα για το αν ο ίδιος ξεπερνά εύκολα τις σχέσεις του, η απάντηση του αναμενόμενη.

«Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να ξεπεράσω έναν άνθρωπο. Θέλω τον χρόνο μου. Υπάρχει σίγουρα ο εγωισμός, ο φόβος, ο αποχαιρετισμός. Η σχέση είναι μια γιορτή. Και η μη σχέση όμως είναι μια γιορτή».

πηγή
Από το Blogger.