Ο Ηλίας Βρεττός παραδέχεται: «Έχω γίνει ξεφτίλας»


Ο Ηλίας Βρεττός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «YOU» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Ανδρέα Θεοδώρου για την προσωπική του ζωή, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις που μας άφησαν με τον στόμα ανοιχτό.

Αναφορικά με το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για να ζητήσει συγγνώμη , ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά «Έχω πάει ακόμα και σε άλλη ήπειρο. Έχω παρακολουθήσει, έχω κάνει γενικά όλες αυτές τις “κατινιές”, γιατί όταν αγαπάω δεν με νοιάζει τίποτα. Έχω κάνει τα πάντα και δεν ντρέπομαι να το πω!».

Έχει πέσει στα γόνατα για μια κοπέλα; «Όταν αντιλαμβάνομαι ότι χάνω μία γυναίκα από δικό μου λάθος εκεί μπορεί να κάνω τα πάντα για να την ξανακερδίσω. Έχω γίνει ξεφτίλας, με την καλή έννοια!», εξήγησε.

Όσο για το αν έχει απατήσει ποτέ κοπέλα του, με ειλικρίνεια δήλωσε «Το έχω κάνει. Δεν περηφανεύομαι για αυτό, ήταν στο τελείωμα μίας κατάστασης. Δεν είμαι ο τραγουδιστής που ό,τι κινείται… εκτελείται! Μία φορά, πάντως, η κοπέλα μου έβαλε φίλη της να μου την πέσει αλλά δεν ενέδωσα».

Έχει χαστουκίσει γυναίκα; «Μου είχε έρθει πολύ έντονα να το κάνω αλλά κρατήθηκα. Θα το μετάνιωνα αν το είχα κάνει. Αν η επιδίωξή σου είναι να πονέσεις τον άλλο χτυπώντας τον, θα τον πονέσεις περισσότερο αν αδιαφορήσεις ή αν του χαμογελάσεις και σηκωθείς και φύγεις», εξομολογήθηκε.

Τέλος, σχετικά με τα one night stand, επεσήμανε «Όποιος πει ότι δεν έχει κάνει θα πει ψέματα. Οι περισσότερες σχέσεις έτσι χαλαρά ξεκινάνε νομίζω το 2015».

πηγή
Από το Blogger.