Κώστας Μαρτάκης - Ούτε Ήξερες | video clip


Την πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας του διανύει ο Κώστας Μαρτάκης!
Για πρώτη φορά δοκιμάζει τη μέθοδο Snorricam και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Το "Ούτε Ήξερες" που ηδη εχει γίνει επιτυχία συνοδεύεται απο ένα καινοτόμο music video, υπο τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπάδακου και ολοκληρώνει τα νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια του Κώστα Μαρτάκη.

Το καινούργιο τραγούδι που ήδη έχει γίνει επιτυχία, η εντυπωσιακή πρεμιέρα του στο POSIDONIO MUSIC HALL μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχοκαι η κεντρική παρουσίαση στο νέο τηλεπαιχνίδι-υπερπαραγωγή του EPSILON "SUPER BUZZ".

Το ολοκάινουργιο τραγούδι του με τίτλο "Ούτε Ήξερες" σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, είναι ένα ιδιαίτερο τσιφτετέλι που μόλις κυκλοφόρησε στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας και αγαπήθηκε από το πρώτο άκουσμα!

Το "Όυτε Ήξερες", προάγγελος και πρώτο άκουσμα μέσα από τον ολοκαίνουργιο δίσκο του Κώστα Μαρτάκη, που υπογράφει εξ ολοκλήρου ο καταξιωμένος συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος,
σε συνεργασία με τους σημαντικότερους στιχουργούς της Ελληνικής μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Ηλίας Φιλίππου, η Ναταλία Γερμανού, η Βίκυ Γεροθόδωρου και άλλοι...

Το νέο τραγούδι κυκλοφορεί από την PANIK PLATINUM.♫ iTunes: http://bit.ly/itunesMartakis
♫ Spotify: http://bit.ly/SpotifyMartakisOuteIkseres
♫ Napster: http://bit.ly/NapsterMartakisOuteIkseres
♫ Deezer: http://bit.ly/DeezerMartakisOuteIkseres
Από το Blogger.