Η Τάμτα συνεργάστηκε με την Juicy Couture για στο παγκόσμιο activation #JuicyCoutureUnboxed!


Η Juicy Couture, με μια άκρως την κινηματογραφική διάθεση, σκιαγραφεί την «Couture Oasis» διάσημων γυναικών, από όλο τον κόσμο, που διακρίνονται για την απαράμιλλη αίσθηση του στιλ, αναγνωρίζονται ως fashion icons και ξεχωρίζουν για την επιρροή που ασκούν στα social media.  Το πρόγραμμα Juicy Couture Unboxed παρουσιάζει μια σειρά από video που ακολουθούν τις fashion influencers της Juicy σε μια μέρα από την ζωή τους, αναδεικνύοντας παράλληλα την αβίαστα cool αίσθηση του στιλ τους.

Η απόλυτη αίσθηση του Hollywood style – ανέμελο και ανεπιτήδευτο – αντικατοπτρίζεται στα πρόσωπα που η Juicy Couture επέλεξε για να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα. Η Τάμτα, φαντάζει ως η ιδανική εκπρόσωπος από την Ελλάδα, καθώς η ξεχωριστή και fun προσωπικότητά της και η μακροχρόνια και επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία έχουν συμβάλλει στο να καθιερωθεί ως fashion icon και trend setter.

Σε παγκόσμιο επίπεδο η Juicy Couture, εκτός από την Τάμτα, θα συνεργαστεί με fashionable προσωπικότητες, όπως η Altanta de Cadenet, μοντέλο και DJ από την Νέα Υόρκη, η Julia Sarr Jamois, στιλίστρια και fashion editor του περιοδικού ID από την Αγγλία, την Zelia Zhong, μοντέλο και socialite από το Hong Kong κ.ά.

Ακολουθήστε την @JuicyCouture σε facebook, instagram και twitter, αλλά και τα hashtags #JuicyCoutureUnboxed, #CoutureOasis και #FindYourOasis για να γνωρίσετε και εσείς τα πιο fashionable κορίτσια στον κόσμο. Παράλληλα, ακολουθήστε την Τάμτα σε Facebook, instagram και twitter για να δείτε αποκλειστικό backstage υλικό.Από το Blogger.