Χρήστος Θηβαίος: ''Με μεγάλωσε gay ζευγάρι''Τον Χρήστο Θηβαίο φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs.

Ο ερμηνευτής, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την οικογένειά του και τον τρόπο που μεγάλωσε, την πρώτη του δουλειά και τους τρεις γάμους του.

«Με μεγάλωσε ένα gay ζευγάρι. Λόγω του ότι μέναμε σε κοινόβια, όπως το σπίτι του ηθοποιού στη Βούλα, έφτασα σε πολύ μεγάλη ηλικία για να συνειδητοποιήσω ότι είναι κοινωνικά κατακριτέο να έχεις ομοφυλοφιλική προτίμηση. Μου ήταν πάρα πολύ φυσικό», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στην πρώτη του δουλειά, λέγοντας «Πήγα στην Ιταλία να σπουδάσω φιλοσοφία γιατί οι γονείς μου δεν ήθελαν να εμπλακώ στο χώρο του θεάτρου ή της μουσικής. Παρακαλούσα τον πατέρα μου να μου αγοράσει μία κιθάρα και τελικά μου λέει «αφού τη θέλεις θα πας να δουλέψεις για να την αγοράσεις». Πήγα να δουλέψω σε ένα φούρνο που ανήκε στην οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος σημείωσε «Έχω κάνει τρεις γάμους και τρία παιδιά. Τον μεγάλο μου γιο τον έκανα στα 38 μου, είναι 14. Είναι πολύ όμορφο γιατί τα παιδιά αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

πηγή
Από το Blogger.