Φιλανθρωπική βραδιά του Αντώνη Ρέμου στην Κωνσταντινούπολη


Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε για το Make a Wish Τουρκίας

Ο Αντώνης Ρέμος τα έδωσε όλα για το Make a Wish της Τουρκίας τραγουδώντας την Τρίτη το βράδυ σε φιλανθρωπικό γκαλά στην Κωνσταντινούπολη όπου ήταν επίσημος προσκεκλημένος. Η βραδιά πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Suites Vosporos όπου ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε αφιλοκερδώς και τους ξεσήκωσε όλους τραγουδώντας μόνο Ελληνικά αφού αποτελεί έναν από τους πλέον γνωστούς και αγαπημένους τραγουδιστές στη γειτονική χώρα.

Στη λαμπερή βραδιά έδωσε το παρών όλη η αφρόκρεμα της Τουρκίας ενώ την παράσταση έκλεψε η ελληνίδα Φανή Γραμματικογιάννη- Αισάλ η οποία είναι παντρεμένη με τον Πρόεδρο της Γαλατά Σαράι Γιουνάλ Αισάλ. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος είναι πολλά χρόνια φίλοι με τον Αντώνη Ρέμο και έδωσε το ρυθμό στο χορό.


Ο Αντώνης Ρέμος άφησε για λίγο την Υβόννη του και την κορούλα τους και ταξίδεψε για σημαντικό σκοπό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει υπάρξει πρεσβευτής του «Make a wish» στο παρελθόν και έχει βοηθήσει όσο μπορεί κι εκείνος με τον δικό του τρόπο. Ο τραγουδιστής είχε επιλεχτεί για να εκπροσωπεί στο τον συγκεκριμένο οργανισμό, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διάδοσή του. Ο Αντώνης έχει πραγματοποιήσει πολλές ευχές παιδιών, και μάλιστα με ιδιαίτερη χαρά.

πηγή
Από το Blogger.