Σκληρή επίθεση του Tus σε Παντελίδη, Στικούδη και Stan


«Η Στικούδη δεν έχει φωνή, ο Παντελίδης είναι μέτριος και ο Stan πολύ light»

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στο «ΕΓΩ!Weekly», ο Tus εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Stan, της Κατερίνας Στικούδη και του Παντελή Παντελίδη.

Για τον λόγο που δεν εκτιμάει τον Παντελή Παντελίδη, ο τραγουδιστής είπε «Ναι. Δεν μου αρέσει. Γενικά όλοι στην Ελλάδα είναι προκατειλημμένοι . Όταν λες τη γνώμη σου για έναν καλλιτέχνη, θεωρούν ότι τα κίνητρά σου είναι ανταγωνιστικά. Άλλη δουλειά κάνω εγώ και άλλη ο Παντελίδης. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι ή να αναμετρηθούμε στο ποιος είναι καλύτερος. Προσωπικά δεν νομίζω ότι έχει φοβερή φωνή ούτε φυσικά σκηνική παρουσία ή εμφάνιση. Είναι μια πιο προσιτή εκδοχή του Νότη Σφακιανάκη, για αυτό πουλάει. Δεν είναι φάλτσος, απλώς δεν έχει ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες. Είναι το πολύ ένας μέτριος τραγουδιστής.  Δεν αγγίζει καν το καλός. Μπορεί να ερμηνεύσει κομμάτια που δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. Δεν είναι ο Γιάννης Πάριος».

Αναφορικά με τον Stan και την Κατρίνα Στικούδη, ο ίδιος δήλωσε «Ο Stan και η Κατερίνα Στικούδη επίσης δεν μου αρέσουν. Ο Stan είναι πολύ light. Δεν μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα. Δεν είναι perfomer, όπως ο Σάκης Ρουβάς, που να και δεν με συγκινούσε ποτέ, έχω δεχτεί ότι είναι ένας. Είναι υπερεκτιμημένοι αυτοί οι καλλιτέχνες. Αξίζουν για πέντε και τους έχουν πλασάρει για πεντακόσια. Αδυνατώ να καταλάβω, για παράδειγμα, το λόγο ύπαρξης στη μουσική της Κατερίνας Στικούδη. Δεν έχει φωνή. Έχει απλά μια ωραία παρουσία. Θα μπορούσε να παραμείνει μοντέλο. Είναι τρομερό ότι βγάζει λεφτά από τη μουσική».

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν με την εκρηκτική τραγουδίστρια, τόνισε «Ποτέ και για κανένα λόγο. Θα ήταν η τελευταία μου επιλογή. Δεν σέβομαι το ταλέντο ούτε τις ικανότητες της . Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ ούτε μαζί της, ούτε με τον Stan ούτε με τον Παντελίδη».
πηγή
Από το Blogger.