Ο Stan έγινε άρωμα!

 To νέο γυναικείο άρωμα του Stan που φέρει την υπογραφή του είναι γεγονός. Ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το δικό του άρωμα «Neon», καθώς είναι πολλές οι θαυμάστριες του που θα ήθελαν να έχουν κάτι δικό του πάνω τους.

 Ο ίδιος μιλώντας σε συνέντευξή του στο «People», αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να δημιουργήσει το νέο αυτό άρωμα.

«Ηθελα να κάνω κάτι εμπνευσμένο για τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει στην καριέρα μου τόσα χρόνια, κάτι σαν δώρο. Η ιδέα ήρθε από τον Χρήστο Τερζίδη, τον μάνατζέρ μου. Είναι κάτι που συνηθίζεται στο εξωτερικό, αλλά στη χώρα μας δεν το είχε επιχειρήσει ως τώρα κάποιος Ελληνας καλλιτέχνης. Δημιουργήσαμε ένα πρωτότυπο, νεανικό, γυναικείο άρωμα με βάση τα λουλούδια. Το όνομά του συμβολίζει τη νέα εποχή που συμπίπτει και με τη νέα μουσική εποχή για εμένα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, αποκαλύπτει τι συμβολίζει για εκείνον αυτό το άρωμα αλλά και εξηγεί για ποιο λόγο του έδωσαν το όνομα "Neon".

«Είμαι πιο ώριμος από ποτέ και αυτό φαίνεται μέσα από τη δουλειά μου. Συνήθως οι καλλιτέχνες έχουμε ένα άγχος όταν έχουμε χαράξει μια πεπατημένη πορεία και μετά διαφοροποιούμαστε λίγο μουσικά και ουσιαστικά εξελισσόμαστε. Πλέον όμως είμαι αρκετά ώριμος ώστε να υποστηρίξω κάτι πιο λαϊκό. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο, απλώς νομίζω ότι ωρίμασα. Στη δουλειά μας γίνονται διάφορα, δεν είναι όλα ρόδινα. Είναι ένας δύσκολος χώρος αλλά όταν είσαι αληθινός, στο τέλος του δρόμου κερδίζεις», αποκάλυψε.

πηγή
Από το Blogger.