Αμφιλεγόμενη η βιογραφική τηλεταινία της Whitney Houston!

Ήταν γνωστό από το καλοκαίρι που πέρασε πως το κανάλι Lifetime είχε στα σκαριά μία βιογραφική τηλεταινία για την ζωή και την καριέρα της Whitney Houston, με την βραβευμένη με όσκαρ, Angela Bassett να βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η πολυπόθητη πρεμιέρα έγινε αλλά όπως φαίνεται  οι φαν της δεν εντυπωσιάστηκαν αρκετά από την προβολή της βιογραφίας της πολυτάλαντης τραγουδίστριας , με συρροή αρνητικών σχόλιων στο twitter για τις ερωτικές σκηνές και την υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Το έργο εστιάζει κατα κύριο λόγο στην θυελλώδη σχέση της τραγουδίστριας με τον Bobby Brown.

Προς απογοήτευση των φαν της, που είδαν το σπάνιο ταλέντο της Whitney να “θάβεται” και να αναδεικνύονται οι σκοτεινές πτυχές της ζωής της, θαύμασαν κατα τα άλλα την εκρηκτική χημεία των πρωταγωνιστών της τηλεταινίας.

Πολλοί βέβαια ήταν αυτοί που μπερδεύτηκαν γιατί το έργο ήταν Bobby-κεντρικό, χτίζοντας με αυτό τον τρόπο το προφίλ του θύματος που “έπεσε στα δίχτυα” ενος lifestyle μέσα στα ναρκωτικά.
Η πρωταγωνίστρια του έργου Υαya DaCosta, όπου έγινε γνωστή από την εμφάνισή της στο America's Next Top Model 3, απέσπασε θετικά σχόλια για την τρομερή ομοιότητά της με την Whitney, αλλά και αρνητικά όσον αφορά την υπερβολική ερμηνεία της. Εντωμεταξύ η Υαya, δήλωσε πως προσέγγισε το ρόλο όσο καλύτερα μπορούσε, καθώς εντρύφησε για τα καλά στην προσωπικότητα και στις ιδοτροπίες της Whitney.
πηγή
Από το Blogger.