Κωνσταντίνος Αργυρός: «Ο στρατός είναι μια κοινωνία με κανόνες στους οποίους πειθαρχώ»


Ο τραγουδιστής, σε μια από τις πρώτες του εξόδους, μετά την ορκωμοσία του, περιέγραψε την εμπειρία του μέχρι στιγμής, αλλά και το πως αντιλαμβάνεται τον στρατό.

«Είναι κάτι που έπρεπε να κάνω. Είχα πάρει αναβολές γιατί είχα κάποια ζητήματα, τώρα όμως έφτασε η στιγμή να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Για μένα ο στρατός είναι σοβαρό ζήτημα, είναι κάτι που κάνουμε όλοι οι άνδρες, το βλέπω και ως παράδοση, ασχέτως αν δεν είναι στην πραγματικότητα, μια διαδικασία που πρέπει να περάσουμε. Όταν ήμουν μικρός άκουγα τον πατέρα μου που μιλούσε για τον στρατό και μου κέντριζε την περιέργεια, ήθελα να βιώσω κι εγώ αυτή την εμπειρία», λέει ο Αργυρός στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το αν οι άντρες πρέπει να πηγαίνουν στο στρατό επειδή διδάσκει την πειθαρχεία; «Σίγουρα κάνει τους άνδρες να πειθαρχούν. Αλλά επειδή έχω κάνει εργένικη ζωή, δεν έχω κανένα πρόβλημα να στρώνω το κρεβάτι μου, να φτιάχνω μόνος μου τα ρούχα μου κλπ. Όλες αυτές είναι δουλειές που τις κάνω χρόνια τώρα. Από την άλλη, πάντα σεβόμουν τους ανθρώπους γύρω μου. Έτσι και στον στρατό σέβομαι τους ανωτέρους μου. Είναι μια κοινωνία με κανόνες στους οποίους πειθαρχώ».

πηγή
Από το Blogger.