Έρχεται η πρώτη ελληνική ταινία δράσης!


Στην πρώτη τους μεγάλου μήκους ταινία, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος και ο Κώστας Σκύφτας καταπιάνονται με ένα είδος που έχει μάλλον αγνοηθεί από την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή.
Μια ταινία δράσης που επικεντρώνεται στην ιστορία του Άρη (Αποστόλης Τότσικας), ενός νέου λίγο πριν τα 30, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής, αλλά πάντα στην σκιά του μεγαλοδικηγόρου πατέρα του. Αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για τα προς το ζην και μια μέρα, κατά την μεταφορά ενός δέματος σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο και αναισθητοποιείται.

Όταν συνέρχεται, βρίσκεται ζωσμένος με έναν εκρηκτικό μηχανισμό που μετράει αντίστροφα και ένα ακουστικό από το οποίο του μιλάει ο μυστηριώδης άντρας. Αναγκασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες του, πρέπει να πετύχει στις δοκιμασίες που του αναθέτει, οι οποίες όμως θα τον ωθήσουν να αναθεωρήσει για τις επιλογές και όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν του.

Μέσα σε λίγες ώρες θα βρεθεί σε ένα μαραθώνιο επιβίωσης και δράσης μεταξύ αστυνομίας, εγκληματιών και του χρόνου, ο οποίος ολοένα λιγοστεύει.

Στην ταινία που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες μέσα στους πρώτους μήνες του 2015 πρωταγωνιστούν εκτός από τον Αποστόλη Τότσικα, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Τάσος Νούσιας και ο Νίκος Ορφανός.

Η ταινία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Argo Film Festival (Volos) που τα τελευταία πέντε χρόνια στηρίζει αποκλειστικά νέους και ταλαντούχους κινηματογραφιστές, ώστε να μεταφέρουν τα έργα τους στη μεγάλη οθόνη.Από το Blogger.